Aktivitete
01 Dhj 2020
Në kuadër të përmirësimit të draft-pyetësorëve të Censit të Popullsisë dhe Banesave, gjatë muajit Dh…
26 Nën 2020
Në kuadër të përmirësimit të bazës ligjore mbi Cens, më 28 Shtator – 01 Tetor 2020, u zhvillua misio…
11 Sht 2020
Më datë 11 Shtator 2020, në kuadër të Censit të Popullsisë dhe Banesave, u zhvillua takimi vjetor i …

___________________________________________________________________________________________________________________________________________