Aktivitetet

Në ketë seksion mund të gjeni aktivitete të cilat INSTAT ka ndërmarrë dhe do të ndërmarrë në vazhdim.

Durrës
Me datë 14 Prill 2022, INSTAT mori pjesë në panairin e Punës dhe të Karrierës 2022, i cili u zhvillua në Universitetin Aleksandër Moisiu, në Durrës. Kjo ngjarj…
01 Pri 2022
Në datën 01 Prill 2022, Instituti i Statistikave në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar të Shqipërisë organizuan aktivitetin "Dita e INSTAT" në ambientet e k…
28 Shk 2022
Në datat 28 Shkurt - 04 Mars 2022, po zhvillohet online Sesioni i 53-të i Komisionit Statistikor të Kombeve të Bashkuara organizuar nga Divizioni Statistikor i …
21 Shk 2022
Tiranë, Instituti i Statistikave
Me datë 21 Shkurt 2022, INSTAT priti në një  takim anëtarët e Këshillit për Zhvillim të Qëndrueshëm të Kuvendit të Kosovës dhe përfaqësues të Kombeve të Bashkua…
17 Shk 2022
Tiranë
Në datë 17/02/2022 përfaqësuesit e INSTAT, Znj. Elona Sevrani, Znj. Helda Mitre, Znj. Alma Kondi  dhe Z. Maldi Dema zhvilluan një Leksion të Hapur me temë “Stat…
02 Shk 2022
Tiranë
Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet Institutit të Statistikave dhe Universitetit Mesdhetar të Shqipërisë (UMSH) Ditën e sotme, në ambientet e Univ…
11 Nën 2021
Tiranë
Drejtoresha e Institutit të Statistikave znj. Elsa Dhuli dhe Ministri i Drejtësisë z.Ulsi Manja, kanë firmosur në ambientet e Ministrisë së Drejtësisë një Memor…
20 Tet 2021
Hotel Plaza, Tiranë
Në kuadër të finalizimit të 20 viteve bashkëpunim ndërmjet Institutit të Statistikave (INSTAT) dhe  Statistikave të Suedisë (SCB), ditën e sotme, datë 20 Tetor …
07 Sht 2021
Tiranë, Instituti i Statistikave (INSTAT)
Vizitë studimore e delegacionit të nivelit të lartë të Zyrës Statistikore të Bosnje Hercegovinës Në kuadër të bashkëpunimit rajonal si pjesë e zbatimit të Stra…
14 Kor 2021
Tiranë, Instituti i Statistikave
Vizitë studimore e delegacionit të Autoritetit Grek të Statistikave (ELSTAT) në Institutin e Statistikave (INSTAT), Tiranë Shqipëri gjatë datave 14-15 Korrik 20…
Krye