Konferenca Përmbyllëse e projektit “Mbështetje për zhvillimin e Sistemit Statistikor në Shqipëri” (IPA2013)

04 Sht 2018 - 04 Sht 2018
"Europe House", Pallati i Kongreseve, Tiranë.

Kjo konferencë do të prezantojë arritjet e projektit, me qëllimin e rritjes së standardeve të cilësisë, qëndrueshmërisë dhe efikasitetit të prodhimit të të dhënave statistikore, prodhuar nga INSTAT dhe prodhues të tjerë zyrtar në Shqipëri.