Panairi i Punës 2017

29 - 31 Mar 2017
Pallati i Kongreseve

Instituti i Statistikave merr pjesë në Panairin e Punës 2017, i cili zhvillohet në ambientet e Pallatit të Kongreseve në datat 29-31 Mars 2017, 10:00-21:00.

Në stendën e ngritur nga INSTAT do të keni mundësi të informoheni për vendet e lira të punës që INSTAT ofron të cilat janë pjesë e shërbimit civil, si dhe me mënyrën e aplikimit.